GCF Blekinge-Småland

Välkommen till GCF Blekinge - Småland

Vi är en ideell lokalförening under Gyncancerförbundet. En förening för gyncancerdrabbade kvinnor, närstående och andra intressenter. Som medlem kan du delta på samtliga aktiviteter, dels aktiviteter som lokalförening anordnar men även förbundets aktiviteter. 

GCF Blekinge- Småland

Ordförande:

Carina Olsson

070-5542450
carina.o@telia.com

Kassör:

Pamela Magnesjö

Sekreterare:

Christer Nilsson

Internrevisor:

Cristina Gunnarsson

 

Stödpersoner:

Carina Olsson

Bli medlem i din lokalförening

Vi anordnar träffar där vi utbyter erfarenheter, kopplar av med yoga eller tar del av intressanta föreläsningar. Ingen ska behöva känna sig ensam som drabbad eller anhörig.

Se vilka aktiviteter som händer i din närhet

Nytt från lokalföreningen GCF Blekinge - Småland

Medlemsbrev

Hej Gänget!

Nu börjar höstmörkret att dra in över oss. Vissa ser det som en mysig tid och andra skulle vilja att sommaren varar för evigt….

Oavsett vad ni tycker om det så är det dags för ett nytt evenemang där vi får möjligheten att träffas igen. Se nedan. Fika och macka ingår i biljettpriset. (Meddela oss eventuella matallergier senast 5/10). Som vanligt är evenemanget kostnadsfritt för er som är medlemmar i GynCancerFörbundet.

Anmälan sker via mail, sms eller ring. Carina Olsson 070-5542450 eller Pamela 070-5753959. När ni anmält er kan vi förhoppningsvis hjälpa till att ordna samåkning till Bromölla.

Jo, vi vet att det ännu en gång är i västra Blekinge (nordöstra Skåne). Detta för att en medlem tipsade om just detta  evenemanget.

Har du något förslag på evenemang i dina hemtrakter? Vi tar tacksamt emot dessa förslag. Vi kommer att ordna träffar i resten av distriktet Blekinge-Småland så vi kan lära känna varandra.

GynCancerFöreningen Blekinge-Småland är till för att vi skall få en stund i vardagen som ger oss glädje och styrka. Vi som sitter i styrelsen är också drabbade/anhöriga. Att få ett kontaktnät med andra i samma situation är viktigt (tycker vi). När vi träffas pratar vi om allt och allting. Då utbyter vi erfarenheter och tips, pratar och har det trevligt. Vi glömmer sjukdomen för en stund……

Så snälla, hör av er till oss. Ring, maila eller sms:a. Gör det som ni finner bäst för er själva. Vi ser verkligen fram emot att höra av er.

Med vänlig hälsning Pamela Magnesjö

Kassör GynCancerFöreningen Blekinge-Småland

Lunchträff/Informationsträff På Fritzatorpet

9 augusti 2023

Vi träffades vid 12 för en gemensam lunch i en härlig miljö. Regnet öste ner utanför men de förtog inte den varma gemenskap som genast uppstod i gruppen.  Alla berättade vad de hade lust till och det inkluderat både sjukdom och privat. Mycket trevligt att vi hade med tre anhöriga som var medlemmar som ställde frågor och berättade hur de kände.

Vid 14.30 började gänget bli trötta och vi bröt upp med bestämde att snart träffas igen.

 

Carina och Pamela informerade lite om föreningen och vad som var pågång och att deras dirstrikt är stort och nästa träff troligen blir på annan plats, men att det kommer finnas möjlighet att samåka.

//

Carina och Pamela