Hej Gänget!

Nu är våren på väg med stormsteg och det känns verkligen efterlängtat. Påsken står för dörren och påskliljorna lyser upp tillvaron.

Först och främst vill vi tacka alla som deltagit på fikaträffarna i Olofström och Sölvesborg. Så trevligt att träffas och prata om allt mellan himmel och jord över en kopp kaffe och en god macka eller kaka.

Nu närmast är det dags för årsmöte. Det håller vi på Blekingeporten i Sölvesborg måndag 8:e april. Mötet börjar kl. 12.00 med lunch och därefter häller vi mötet. Alla är hjärtligt välkomna!

Sedan vill vi påminna om att det är hög tid att betala medlemsavgiften i GCF Blekinge-Småland för 2024. Annars kan ni inte dra nytta av de förmåner som ett medlemskap innebär. Medlemsavgiften är 150:- / år och betalas in på Bankgiro 374-9660 eller Swish 123 075 23 29. Glöm inte att uppge vem medlemsavgiften avser.

Bifogar också GynCancerFörbundet’s senaste nyhetsbrev. Se speciellt sidan 6 där förbundet bjuder in till Årsstämma 27-28 april. Anmäl er snarast då sista anmälningsdag närmar sig snabbt. Detta evenemang ingår i förmånerna som medlemskap i GynCancerFörbundet erbjuder. Resan fram och tillbaka får ni dock bekosta själva.

Håll utkik på Facebook, https://www.facebook.com/profile.php?id=61550291466342 samt hos vår moderorganisation https://www.facebook.com/Gyncancerforbundet eller hemsidan https://gyncancerforbundet.se/

Där hittar ni kommande aktiviteter samt rapporter från de aktiviteter som varit.

Hoppas att vi ses snart på något av alla evenemang som arrangeras.

 

Med vänlig hälsning Pamela Magnesjö

Kassör GynCancerFöreningen Blekinge-Småland