VÄLJ LOKALFÖRENING

Show med Peter, Bruno, Matilda & Petra Unplugged 2.0 i Västerås

18okt19:3000:00Show med Peter, Bruno, Matilda & Petra Unplugged 2.0 i VästeråsAktivitetstypAktivitet

Aktivitet

Gyncancerförbundet ersätter sina medlemmar med 500:- på biljettpriset. Du bokar och betalar din biljett på länken nedan. Du skickar sedan ditt kvitto till förbundets kassör:

cristina.gunnarsson@gmail.com (070-6563200)

Glöm inte att uppge vilket kontonummer du önskar pengarna insatta på

Om showen

Nu är supersuccén från 2019 tillbaka! En show som från första till sista stund andades glädje, humor och framför allt storslagen musikalitet. I höst blir det ny turné med samma koncept, nytt innehåll och lika många magiska stunder!

Publiken kan se fram emot två akter fyllda med magisk stämsång, riviga rocklåtar och finstämda ballader blandat med mycket personlighet och humor. Kvartetten kompar sig själva på instrument som piano, bas, fiol, gitarr, ukulele, trummor och bjuder tillsammans på en musikalisk kvalitét som få kan mäta sig med.

Peter, Bruno och Matilda har alla digra meritlistor med otaliga huvudroller i musikaler, medverkan i mängder av TV-program och karriärer utomlands. Men det som gör dem unika, är de hundratals konserter som de i egen regi skapat och producerat. Champions of Rock, Sommarkonserter i S:t Anna, Julturnéer och Peter & Bruno har hittills lockat en publik på över 400.000 personer!

Petra Wahlgren är uppvuxen i en musikerfamilj och jobbar som frilansande sångerska och violinist. Hon har spelat med många av Sveriges mest folkkära artister och har bland annat turnerat med Tomas Ledin, Pugh Rogefeldt, Diggiloo, Christmas night och nu senast under våren med Fröken Elvis. Förutom fiol och sång spelar hon också piano och slagverk.

Tid

19:30 7:30pm - 12:00am(GMT+00:00)

Get Directions