VÄLJ LOKALFÖRENING

Queens

22mar19:3021:00QueensMalmöAktivitetstypAktivitet

Aktivitet

Efter att vårens succé med Queens hyllades av publiken och fick högsta betyg av media är det Malmös tur att få uppleva de odödliga hitsen i unik tappning när Queens äntrar scen på Slagthusets teater den 22 mars för att hylla det legendariska bandet!

Lagom till 50-årsjubiléet av inspelningen av gruppen Queens legendariska debutskiva blir det nu en fortsättning för Queens att hylla den legendariska gruppen. Bandets låtskatt behöver ingen närmare presentation och oändliga är akterna och showerna som med den oefterhärmliga musiken i centrum fortsatt med att sprida bandets musik och anda.

Att hitta en frontperson värdig att axla manteln efter den legendariske Freddie Mercury är ingen enkel uppgift och vi har därför valt att med musiken i fokus istället tolka den med 4 fantastiska sångerskor. I den 100 minuter långa showen tar våra ”drottningar” sig an musiken på ett sätt som utan att tappa sin igenkännlighet lyfter Queens låtskatt till oanade höjder. Från de mest smäktande balladerna till hitsen som garanterar handklapp och spontandans såväl som allsång.

Välkommen att uppleva Queen på ett helt nytt sätt! Detta är nästa nivå, detta är QUEENS!

Medverkande
Nina Söderquist
Anna Sahlene
Anna-Mia Bonde
Karin Funk
Kapellmästare Martin Olsson med liveband

Som medlem bokar och betalar du biljetten nedan och skickar sedan kvitto till cristina.gunnarsson@gmail.com. Förbundet ersätter dig med 500:-/biljett , resten får du stå för själv

Lycka till

Tid

19:30 7:30pm - 9:00pm(GMT+00:00)

Plats

Slagthuset

Utställningsgatan 1B, Malmö

Vägbeskrivning