VÄLJ LOKALFÖRENING

Motivationsshowen i Helsingborg

05maj18:3000:00Motivationsshowen i HelsingborgTobias Karlsson & Magdalena Fosberg mflAktivitetstypAktivitet

Aktivitet

Gyncancerförbundet bjuder sina medlemmar på denna show

Du får själv beställa och betala på länken nedan och sedan skicka kvittot till :

cristina.gunnarsson@gmail.com

(glöm inte att ange vilken bankkonto du önskar få pengarna insatta på


Läs mer…

På ett berg i Afrika föddes tanken. Att en sexfaldig världsmästare i Skidskytte och en proffsdansare med 20 säsonger av Lets dance i ryggen skulle göra en SHOW tillsammans. Om det verkar osannolikt så förstår vi er, men resultatet är något som aldrig skådats förut.

Behöver du hitta motivationen igen i livet eller bara få påfyllning av energi och glädje i vardagen? Då är detta showen för dig! Här får du inte bara sång och dans utan även med dig nycklar hur du hittar balansen i ditt livsschack. Inom områden som relationer, träning, tankar, kost, återhämtning och syfte i livet.

Här får du inte ”bara” underhållning utan med lite tur har du även lärt dig något när showen är slut. På engelska skulle man kalla detta för ”EDUTAINMENT”

Showen är skapad runt Magdalena Forsberg och Tobias Karlssons bok ”Hitta motivationen- genom livets toppar och dalar” Paret bjuder dig, tillsammans med sina vänner, på en upplevelse utöver det vanliga. Det utlovas en känslomässig berg och dal banan och allt kantat med sång, dans och SHOW.

1 timma och 40 min

Medverkande : Magdalena Forsberg Tobias karlsson Oskar Bonér Henrik Gottfridsson Pelle Holmström

Välkomna

Tid

18:30 6:30pm - 12:00am(GMT+00:00)

Plats

Stadsteatern

Karl Johansgatan 1, Helsingborg

Other Events

Get Directions