VÄLJ LOKALFÖRENING

Konsert "Den svenska sångboken"

02mar18:0000:00Konsert "Den svenska sångboken"StockholmAktivitetstypAktivitet

Aktivitet

Den svenska sångboken är inte bara en hyllning till alla de fantastiska artister och låtskrivare som vårt land har tagit fram, utan är också en resa genom vårt musikaliska arv och den enorma skatt av musik och sång som ligger bevarad där.

Förbered er för en kväll fylld av det bästa ur den svenska musikskatten. Publiken kommer få uppleva fantastiska tolkningar av bla Bellman, Evert Taube, Lasse Berghagen, Cornelis Vreeswijk, Ted Gärdestad, Britt Lindeborg, Ulf Lundell och modernare artister och låtskrivare som Mando Diao, Lisa Ekdahl, Eva Dahlgren, Laleh, Håkan Hellström, Veronica Maggio mfl.

Trion kommer backas upp av Mikael ”Nord” Andersson som både sjunger och är gitarrist i showen, denna hyllningsshow som för övrigt innehåller några av de absolut bästa musiker vi har i det här landet, allt under ledning av kapellmästare Johan Granström. Varmt välkomna till en helkväll där vi utlovar mycket glädje, känslor och allsång!

Som medlem bokar och betalar du din biljett på länken nedan och skickar sedan kvitto till cristina.gunnarsson@gmail.com. Förbundet kommer då ersätta din biljett med 500:-, resten får du bekosta själv

//

Välkommen

Tid

18:00 6:00pm - 12:00am(GMT+00:00)

Plats

Bergwaldhallen

Dag Hammarskjöldsväg 3, Stockholm

Vägbeskrivning