Hej allihopa. Hösten har gjort sitt intåg med fantastiskt väder långt över de normala höst temperaturerna, och regn samt rusk har hållt sig borta.  Vi är nu i Gcf Skåne igång med aktiviteter och vi började med en fika som var tänkt att vara på Ebbas fik, men som tyvärr tillfälligt hade stängt den dagen. Vi var ett litet gäng tjejer som strålade samman och jag vill tacka för ert deltagande. Nu närmar sig nästa fika, som vi kommer att förlägga på Ebbas. Ett fantastiskt 50tals fik med mycket på menyn.  Den 8/10 ses vi kl 13. Bara kom ingen föranmälan krävs.

 

Jag vill ännu en gång uppmana er att kolla av kalendern på förbundets hemsida. Vi har i samarbete med Friskis och svettis vår ”Må ditt bästa jag dag” att se fram emot 5/11. En fantastisk möjlighet att få tips och idéer om stresshantering, bra träning och mindfullness.

Jag har även äran att bjuda in alla till julbord ombord på fina färjan Aurora den 2/12. Se kalendern för mer information.

 

Jag har beslutat att driva Gcf Skåne som kontaktperson året ut och ta tag i föreningens bildande efter alla helger i December. Vi är nu minimiantalet för att få bilda en styrelse men vill gärna ha med fler. Är du intresserad är du varmt välkommen. Det kommer inte att uppta din tid i form av en massa möten utan syftet är att vi tillsammans ser till att erbjuda relevanta och roliga aktiviter som håller vår förening levande.

 

Så om du har möjlighet redan nu att boka in 5 november samt 2 december i din kalender så lovar vi dig två roliga givande aktiviteter. Jag efterfrågar även era idéer om aktiviteter och ställen runt om i vårt vackra landskap vi kan ses på fikaträffar. Det är bara att höra av sig med era förslag.

 

Med denna information önskar jag er en fortsatt bra höst och hoppas vi ses på kommande fikaträff och aktiviteter.

 

All värme till er från mig.

Jannike Kontaktperson Gcf Skåne