Varmt välkomna till GCF Skånes första fikaträff . Ebbas fik är som att stiga rätt in på en diner i 50-talets anda. Allt är från 50-talet från skeden du äter med till stolen du sitter på. En verklig upplevelse och ett resmål för många, även långt ifrån.

På menyn finns något för alla. Från en mega radiokaka till en äkta amerikansk burgare till Helsingborgs störta räkmacka. Kom hungrig för det är inte de små portionerna vi talar om.

Syftet är en avslappnad miljö träffas och bekanta oss. Samtala om allt mellan himmel och jord. Drabbad som stödperson kom och var med och få en retroupplevelse på köpet.

Gyncancerförbundet bjuder medlemmar på fika/mat och dryck.

Välkommen på fikaträff till Helsingborgs mest kompletta bageri och cafe. Här bakas allt från grunden i sann hantverksanda och utbudet är stort , bakelse, kakor, sallader och mackor. Välj vad du är för dagen sugen på och kaffet är såklart Zoegas, vad annars i Helsingborg.

Vi fikar och pratar om allt högt och lågt och fortsätter att lära känna varandra. Känner vi för att ta en promenad och vädret tillåter, längst Helsingborgs fina strandpromenad.

Gyncancerförbundet bjuder medlemmar på mat och dryck.

 

Varmt välkommen

önskar

Jannike

Kontaktperson GCF Skåne

 

 

Varmt välkomna

önskar

Jannike

Kontaktperson GCF Skåne